Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Huawei MateBook 16

*
Το πρώτο 16” laptop της Huawei είναι γεγονός, με αναλογία οθόνης 3:2, που προσφέρει περισσότερο χώρο εργασίας κάθετα, σε σύγκριση με τις οθόνες 16:9 . Η οθόνη του είναι τύπου IPS LCD με ανάλυση 2.520 x 1.680, λόγο αντίθεσης 1.500:1, μέγιστη φωτεινότητα 300 nits και υποστηρίζει HDR καλύπτωντας πλήρως τη χρωματική παλέτα sRGB. Επιπλέον, υποστηρίζει λειτουργίες αφής.

Οι επιλογές για APU είναι δύο, είτε το Ryzen 5 5600H είτε το Ryzen 7 5800H, με 6 και 8 πυρήνες αντίστοιχα αλλά και ενσωματωμένη Vega GPU με 7 CU και 8 CU αντίστοιχα. Τα παραπάνω συνδυάζονται με 16GB of DDR4 RAM (dual channel) και 512GB NVMe SSD.


Το Huawei MateBook 16 διαθέτει μπαταρία 84 Wh, που είναι αρκετή για την αναπαραγωγή video έπί 12,5 ωρες. Έρχεται με φορτιστή USB-C στα 135W, που σε μόλις 15 λεπτά προσφέρει αυτονομία 3,5 ωρών.

Στο πλάι υπάρχουν δύο θύρες USB-C, μία HDMI και ένα 3,5 mm headphone/microphone combo jack. Επιπλέον, δύο θύρες USB-A 3.2 Gen1 ports στην απέναντι μεριά. Η συσκευή έρχεται με στερεοφωνικά ηχεία και δύο μικρόφωνα. Επίσης το πληκτρολόγιο δεν διαθέτει numpad.

Όσον αφορά την ασύρματη σύνδεση, υποστηρίζονται Wi-Fi 6 (ax) και Bluetooth 5.1. Ακόμα, στο πλήκτρο Power υπάρχει αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος, για ασφαλή σύνδεση στα Windows.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*